https://beshodrom.hu/2022/04/30/klip-premier/
https://beshodrom.hu/2022/04/22/besh-o-drom-a-triplex-fest-en-szegeden/
https://beshodrom.hu/2021/07/21/covidon-innen-es-tul/
https://beshodrom.hu/2020/05/18/peckdrum-es-nadrag/
http://beshodrom.hu/2020/04/30/kritikak-az-uj-lemezrol/
http://beshodrom.hu/2020/03/06/lemezbemutato-helyettessel-interju-ronai-zsolt-gitarossal/
http://beshodrom.hu/2020/02/06/beshodrom20-a-fonoban/
http://beshodrom.hu/2020/01/24/kozonseg-helyett-kozosseg-kell-beszelgetes-horvath-laszloval-a-fono-budai-zenehaz-vezetojevel/
http://beshodrom.hu/2020/01/14/latom-amit-hallasz/
http://beshodrom.hu/2020/01/07/ki-mit-csinal-mikor-nem-beshodor/
Besh o droM – Vaságy
Besh o droM: Bánáti (live)
Besh o droM: Cigánybál (live)
Besh o droM: Pira Mange (live)
Besh O droM ‘Amikor En Kissrac Voltam’ Music Video
Space Maudi by Besh o droM

Manapság az instán meg a fészen megy az élet, de mi a honlapot is fontosnak tartjuk, így megújult formában, tartalommal várunk benneteket. Iratkozzatok fel a hírlevélre! Ez a záloga annak, hogy biztosan célba jutnak az üzeneteink, amik máskülönben hirdetések formájában hizlalják a közvetítőt. Az algoritmusok, amik azt kérik gondoljunk Rátok célcsoportként, nehéz feladat elé állítanak minket. Koncertekről, zenekari hírekről, olvashattok majd, betekintést nyerhettek a kulisszák mögé, első kézből értesülhettek a zenekar dolgairól. Drótposta címeteket természetesen bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.

Hírlevél feliratkozás

* kötelező megadni

————————————————

Még lágyan süt a nap, de már csak emlék a nyár. A koncertek, fesztiválok hangulata még itt türemkedik, ám lassan, de biztosan mindent felülír valami másfajta izgalom. Régóta beszélünk róla, készülődünk, most viszont igaziból elindult a dolog, készül az új lemez. Minden nap történik valami meghatározó, alakul az új anyag, mondhatni születik. Egész napok telnek el zenével. Izgalmas és érzékeny időszak ez. Egy olyan csapat esetében, ahol a tagok három különböző országban élnek, a lemezkészítés nem a hagyományos próbálós, stúdióba vonulós formában zajlik. A világ egyik pontján felmerül egy ötlet, abból vázlat készül, amire a másik pontról válasz érkezik, a harmadik gócpontban megint hozzáadódik valami. Cikázik ide-oda, hogy végül olyan legyen, ami mindenkinek a nyomát magán viseli, mindenkit megtestesít. Újszerű munkamódszer, újfajta kihívásokat teremt. Mi szeretjük, és várjuk, hogy megtudjuk nektek hogy tetszik.

————————————————

A Besh o droM huszadik évét jubileumi koncerttel ünnepeltük a Kobuciban. Ti is, mi is jól szórakoztunk. Készültünk mindenfélével, főleg zenével, de zenekari pólót is csináltattunk. A koncerten volt alkalom venni belőle, aztán visszakerült a dobozba, folyton csak gondoltunk rá, hogy majd interneten keresztül is hozzáférhessetek. Most a megújult honlapon webshop is van, vegyétek, vigyétek!